tack för tårarna på kinderna

Undrar varför det inte snöar runt jul längre. Det gjorde det alltid när jag var liten, men det kanske bara var någon slags efterkonstruktion. Men det spelar kanske inte någon roll längre.

Jobb jobb jobb. Men nu vart man hemma. Klackarna är alltid i taket likaså mungiporna. Idag, som är två dagar försent egentligen, skulle jag vilja säga tack. Tack till Mona Sahlin. Tack för dina drygt tre år i ledning för Socialdemokraterna. Du har gjort ett fantastiskt jobb skulle jag vilja säga. HBT rörelsen har aldrig känt sig tryggare än som med dig i spetsen. Du vet verkligen hur glitter och glamor stavas. Jag hoppas för Världen, Sverige och för mig själv (givetvis) att du inte försvinner ur politiken utan kommer fortsätta att vara vår kvinna. Så tack för allt. Det var inte ditt fel att det blev som det blev, det var Sveriges. Det är dags att folket tar sitt ansvar och röstar för demokrati, inte emot.Thank you for the music, for giving it to me.

Johanna

Kommentarer
Postat av: Igor

Bah, kommunist-javisst much?Shit jag ser att skattepengarna göder Fröken Sahlin väl, inte ens svart klarar av att dölja den där tomtekulan...^^

2010-11-18 @ 15:05:03
URL: http://sverigedemokraterna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0