CravingsPhoto: Pamela Hansontack för tårarna på kinderna

Undrar varför det inte snöar runt jul längre. Det gjorde det alltid när jag var liten, men det kanske bara var någon slags efterkonstruktion. Men det spelar kanske inte någon roll längre.

Jobb jobb jobb. Men nu vart man hemma. Klackarna är alltid i taket likaså mungiporna. Idag, som är två dagar försent egentligen, skulle jag vilja säga tack. Tack till Mona Sahlin. Tack för dina drygt tre år i ledning för Socialdemokraterna. Du har gjort ett fantastiskt jobb skulle jag vilja säga. HBT rörelsen har aldrig känt sig tryggare än som med dig i spetsen. Du vet verkligen hur glitter och glamor stavas. Jag hoppas för Världen, Sverige och för mig själv (givetvis) att du inte försvinner ur politiken utan kommer fortsätta att vara vår kvinna. Så tack för allt. Det var inte ditt fel att det blev som det blev, det var Sveriges. Det är dags att folket tar sitt ansvar och röstar för demokrati, inte emot.Thank you for the music, for giving it to me.

Johanna

Happy

Efter ännu en tvättande förmiddag så ska jag jobba faktiskt. Hur tråkigt det än är. Nej, nu försökte jag bara låta mainstream. Jag gillar mitt jobb. Idag är det en Vera-dag och det kan inte bli bättre. Så let's go and torka some rumpor.

Ps. Mina strumpor är dom bästa på att dammsuga golv. DsI love you baby
Johanna

Förmögenhet

Man kan ju ha ett kalkylblad till alla julklappar, eller?! ELLER?!
Det värsta med excel är julfärgerna annars är det ju huuuur bra som helst.
Du är så himla smart...This is the new one
Johanna


the gipsy girl

Snart färdigtvättat. Sen blir det iväg till morfar och kolla lite grejer på hans dator sen hämta bror. Har jag tur kan jag svänga förbi hos hanna och hämta mina nya skor, hihi! Jag som lovade mig själv att inte använda klackar mer efter denna helgen. Ikväll äre bio som gäller.

Men nu tänker jag låta tårrna fortsätta flöda till Ringare i Notre Dame.
You're a surprising person

Johanna

80-tals dänga

Tvättdag! Tänk att få tvätta alla sina fina kläder, det känns som att man får en ny garderob då, sen slipper man ju tvätta på ett tag när man är klar också. Det är lite som att träna - huuuur skönt som helst när man är klar. Eftersom jag äter mer än vad jag tränar så känns detta riktigt bra då jag till och med går upp och ner för trappen. Yey!

Vintermörkret sänker sig och endast jag är carola är vaken. Nu blir det mer julmusik.I don't do Amy Diamond

Johanna

gammal är äldst

Ute med de gamla planerna och in med de nya.
En cigarett och min gos Hanna hämtar mig strax.Årets Mittfältare

Johanna

Time to forget

Det är hög tid för mig att sota för mina fylleslag. Nej, jag syftar inte på att jag ska ut och springa av mig några kilon (för dom dansar jag bort på lördagarna). Jag syftar på mina fyllesamtal. Vill man träffa någon på fyllan borde man ju vilja träffa den när man är nykter också. Eller?!
Nej, det är ett så kallat booty call. En sista utväg.
Jag ska alltså iväg och träffa mitt booty call som jag inte alls vill ligga med. Men kan ju inte säga nej mer. Aja, good luck and have fun.Can't feel anything anymore
Johanna

Free bird

Måndag. Klockan är mycket och det är dags att gå upp.
Eller nja, jag ska nog titta lite på serier och sådär istället. Sen laga lite mat så att jag slipper bli undernärd (det skulle jag aldrig bli). Måste hämta ut min mobil idag, det värsta är att det kostar pengar och då blir jag fattig. Fattig means; inget helg/veckobesök på krogen (vilket lär ske ändå), att jag inte skulle ha råd med mat (snylta hos mamma för att ha råd med fest i helgen), inget klädköp (jaja det får jag väl försöka med då).Like i'm the only one that's in command (I am)
Johanna

Channel

Söndag. Klockan är på tok för mycket. Time for bed.
Men eftersom jag har fått klagomål över att jag slutat kolla på alla dessa sjuhundraelva serier jag följde förr hade jag lite att göra ikväll. Alltså jag tittade på serier, ikväll startade jag med 90210. Problemet med dessa serier är allt back stabbing som sker. Jag har bara hunnit se fem avsnitt men det är knivar överallt.

"Woopsi, mina knivar börjar visst ta slut. Det betyder att jag kommer springa långsammare, vara ärligare och garanterat skaffa mig vänner. Let's find some more knivar for the back stabbing."Mitt på scenen

Johanna

mikrofonkåt

Efter att sytt på benen på jeansen, som jag tidigare klippte av, är det dags att börja om. Ställa mig upp och inse att det är dags att bli den diva som vilat i mig. Jag är ensam, jag är stark och I'm damn good looking!Jag är mikrofonkåt
Johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0